Tuesday, June 28, 2011

MAJOR 2011

Μια δυσκολη χρονια εκλεισε με το περιβοητο και πολυαναμενομενο μεητζορ το οποιο δεν ειχε λαμψη αλλα μονο το ονομα.

Μια δυσκολη χρονια ειδικα για την ομαδα μας που ομως συνεχισε την μικρη σταθερα ανοδικη της πορεια.
Στο φιναλε λοιπον η γ ομαδα εκανε αξιεπαινη προσπαθεια -μην ξεχναμε με νεα στον χωρο παιδια- η β ομαδα ξεκινησε ασχημα αλλα παρολιγο να κανει το κολπο γκροσο και τελος η α ομαδα περασε τον ομιλο και στον προημιτελικο επιβληθηκε ανταγωνιστικης ομαδας κερδιζοντας το δικαιωμα να διεκδικησει στον ημιτελικο την παρουσια στον τελικο. Στην αρχη ειχαμε το πανω χερι του αγωνα αλλα οσο ο χρονος περναγε βρεθηκαμε στην δυσχερεστατη θεση φευγοντας με σκυμμενο κεφαλι απο το γηπεδο. 
Ηττα με 2-0 και τελος το 2010-2011. Με ενα ακομη κυπελο ημιφιναλιστ το πανω ραφι στην τροπαιοθηκη μας γεμιζει ταχυτατα και μας κανει να καμαρωνουμε κοιτωντας το. Στο βετερανων ο Παπαδοπουλος επιβεβαιωσε την φορμα του και εφτασε τελικο χανοντας στις λεπτομερειες με 2-1.
Στην οπεν κατηγορια οι Πατρινος Σπυρος και Παπαδοπουλος μπηκαν στην δεκαεξαδα αλλα αυτο δεν ειναι κατι αξιο ιδιαιτερης αναφορας οταν για εμας ο πηχυς εχει τοποθετηθει ψηλοτερα.
Η χρονια τελεψε -μονο ενα σατελαιτ στην διαρκεια του καλοκαιριου εκκρεμει- και η εναρξη της μεταγραφικης περιοδου σηματοδοτει εξελιξεις και ανακαταταξεις. Ειθε να βγουμε πιο δυνατοι στην ελευση του νεου σεπτεμβρη

By KK

No comments: