Sunday, October 9, 2011

ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΟ ΝΤΟΥΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ στο International Open

Η πρωτη  διεθνη διοργανωση της χρονιας ελαβε χωρα και η Ολυμπια ηταν εκει.
Γι'αλλη μια χρονια η αθροα και μαζικη προσελευση των μελων της ομαδας μας ηταν κρατος εν κρατη. Με τους περισσοτερους αθλητες αλλα και ομαδες απο καθε αλλο κλαμπ στην διοργανωση εκλεψε παλι τις εντυπωσεις μεσα στα μπορντοροδομελιτζανοπιπεροκοκκινα NIKE ρουχα της.
Στο ομαδικο η β ομαδα εκλεψε τις εντυπωσεις περνωντας πρωτη στον ομιλο υποσκελιζοντας αλλη παλια κραταια ομαδα του χωρου, επαιξε και κερδισε ματς προημιτελικου στην κοψη του ξυραφιου - απο νεα ανερχομενη δυναμη του χωρου μας - και εχασε με ισοπαλο μεν αποτελεσμα στην διαφορα τερματων στον ημιτελικο. Επιτυχια που αποδεικνυει οτι το μοντελο δημιουργιας ανταγωνιστικων παικτων υψηλου επιπεδου παραμενει αποδοτικο στο επακρο.
Η α ομαδα ομως δεν εκανε το βημα παραπανω οπως θα επρεπε αν και οι συγκυριες ηταν ευνοικες. Κερδισε στο ντερμπυ κατα ευφημισμον του ομιλου και ηρθε πρωτη επικρατησε ανετα στον προημιτελικο και στον ημιτελικο εριξε μια και εχυσε ολη την καρδαρα με το γαλα χανοντας απο αντιπαλο με σοβαρες ελλεψεις σχεδον αμαχητι. Κατι τριξιματα που ακουστηκαν ηταν απο την καρεκλα του προπονητη αλλα ολοι εχουν μια δευτερη ευκαιρια να δικαιωσουν την επιλογη τους...
Στο ατομικο ο νεομεταγραφεντας Νικος Παππας που σωρεια σουβλακιων επεσαν στα σαγονια του το καλοκαιρι για να φορεσει τα πορφυρα εδειξε οτι κομματια να γινει ο γυρος που πηγε ακλαφτος. Εφτασε στον ημιτελικο βγαζοντας βαρια ονοματα εκτος τροχιας διεκδικησης του τροπαιου αλλα λυγισε στο προτελευταιο λεπτο του ημιτελικου. Περαιτερω πλασαρισματα σε οκταδα δεκαεξαδα ειναι πλεον ρουτινα για τα παιδια της ομαδας μας μη αξια να γινει ιδιαιτερη μνεια.
Η σλοβενια πλεον ειναι κοντα χρονικα για την τελικη φαση του ευρωπαικου πρωταθληματος ομαδων και υπαρχει η προβα τζενεραλε το γκραν πρι σε δυο εβδομαδες για μια ακομα μετρηση των δυναμεων μας ενοψη των υψηλων στοχων που εχουν τεθει.

by KK

No comments: