Saturday, November 5, 2011

Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΣΕ ΤΑΞΗ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Τα "ορφανα" εγιναν αντρες.

Η ομαδα μας κατεκτησε την 4η θεση στο κυπελο ευρωπης και γυρισε με μεταλλια κρεμασμενα στα στηθη των παικτων της.

Το 4ημερο ταξιδι στην Σλοβενια στεφθηκε με απολυτη επιτυχια. Η ομαδα μας κανοντας μια επιβλητικη παρουσια μεσα και εξω απο τους αγωνιστικους χωρους πετυχε την μεγαλυτερη της διακριση στην συντομη αλλα περηφανη ιστορια της.
Σε ενα μινι μαραθωνιο παρολο το μουδιασμενο ξεκινημα της παρολο το συνεχες και αδιακοπο ροτεησον (γιατι ο σκοπος δεν αγιαζει παντα τα μεσα) απεδειξε οτι ηταν η καλυτερη ομαδα της διοργανωσης πλην των τριων πρωτων ιταλικων που ετρεχαν μια ταχυτητα πανω (του χρονου θα τα πουμε).
Ενα ταξιδι που ξεκινησε με την πτηση Αθηνα Μιλανο και αλλα 450 οδικα χιλιομετρα μεχρι την Γκοριτσα και με δυο μερες γεματες αγωνες και διαιτησιες εφτασε στην κορυφωση του την κυριακη το απογευμα με την νικη επι των Μαλτεζων που μας εδωσε την 4η θεση που ηταν ο απωτερος σκοπος μας μιας και θελαμε να γυρισουμε με μεταλλια για λαφυρα πισω στην Αθηνα. Και το κερασακι στην τουρτα ηταν η επιλογη της ομαδας μας να διαιτητευσει αμεσως μετα τον μεγαλο τελικο της ετερης κορυφαιας παραλληλα διεξαχθεισας διοργανωσης του CHAMPION LEAGUE.
Αν και το σαββατο το προγραμμα αφενος και λαθος χειρισμοι μας εφεραν εξ αρχης σε ρολο κυνηγου η κυριακη εδειξε τις πραγματικες μας δυνατοτητες και την θεληση να μην παει στραφι η πραγματικη μας αξια και υπερκαλυψαμε το χαντικαπ της πρωτης μερας. Ο μυθος που πλανιοταν πανω απο τους λιγοτερο εμπειρους παικτες μας οτι οι ξενοι ειναι πιο προικισμενοι και πιο ικανοι ξεφουσκωσε πολυ γρηγορα. Η ομαδα λειτουργησε σαν γροθια σε ολες τις αντιξοες συνθηκες που προεκυψαν και τα ονοματα που επιλεγονταν να γραφτουν στα φυλλα αγωνα ηταν αποκλειστικα και καθαρα θεμα της εκαστοτε επιλεχθεισας τακτικης.
Βεβαιως το ταξιδι και η επιτυχια αυτη πλαισιωθηκαν απο μια πολυ ευχαριστη διαμονη και εκτος γηπεδου. Φαγαμε ηπιαμε γελασαμε και ολοι μαζι στο 8 θεσιο ΦΙΑΤ που μας πηγε στο γυρισμο και στην βενετια για να πιουμε το πιο ακριβο φρεντο του κοσμου μετα μουσικης απο live  ορχηστρα στην πλατεια του Αγιου Μαρκου. Χαλαλι τους.

Για την ιστορια και μονο οι 8 που εκπροσωπησαν επαξια τα 25 μελη μας. Σε ρολο κοουτς κατασκοπου και συλλεκτη αποτελεσματων ο χειροτερος ισως συνοδηγος του κοσμου Κωστας Σταμοκωστας. Ο Δημητρης Μαυρομητρος σε ρολο terminator οπου η ομαδα ηθελε νικη επι του αδυνατου σημειου των αντιπαλων. Ο Κωστας Σεσες σε ρολο σακκου του μποξ στα αντιπαλα βαρια χαρτια. Ο Γιωργος Παπαδοπουλος σε ρολο ειδικων αποστολων για ματς με ιδιορυθμα χαρακτηριστικα. Ο παρθενος σε ταξιδι Νικος Παππας σε ρολο πασπαρτου σε ματς ειτε με αμυντικες ειτε με επιθετικες απαιτησεις. Ο Δημητρης Κουραμπας για να δινει slow tempo στα ματς κοιμιζοντας τους αντιπαλους. Ο Σπυρος "προεδρος" Πατρινος σε ρολο οσα πανε και οσα ερθουνε εβαλε και εφαγε πολλα. Και η μαμα του λοχου Κωστας Κεχρης σε ρολο οδηγου, γκρινιαρη, και αφυπνιστη οταν τα βρηκαμε μπαστουνια.

Να ειμαστε καλα μεχρι του χρονου και η τροπαιοθηκη μας χωραει και αλλα και ακομα μεγαλυτερα τροπαια.

No comments: