Wednesday, February 15, 2012

Ο Νίκος Παππάς στον τελικό του IO της Αθήνας!

Το Σαββατοκύριακο 11-12 Φεβρουαρίου διεξήχθει το 2ο International Open για την περίοδο 2011-2012 στην αίθουσα του ΠΣΕΑΕΠ στην Καλλιθέα. Στο ομαδικό συμμετείχαν τρεις ομάδες μας και συνολικά 14 αθλητές μας! Η πρώτη μας ομάδα αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την ομάδα του ΆΤΛΑ με συνολικό σκορ 3-1. Η β΄ και η γ΄αποκλείστηκαν στους ομίλους, η β΄ στις λεπτομέρειες και η γ΄ έχει ακόμα μέλλον! Το Σάββατο στους βετεράνους είχαμε 2 συμμέτοχες (Παπαδόπουλος, Κουραμπάς).
Την Κυριακή στο ατομικό συμμετείχαν συνολικά 10 αθλητές μας με πρώτο και καλύτερο τον Νίκο Παππά ο οποίος έφτασε ως τον τελικό όπου ηττήθηκε απο τον Νίκο Μπέη, αποδεικνύοντας πως συγκαταλέγεται πια αδιαμφισβήτητα στην ελίτ των Ελλήνων παικτών.
Όσον αφορά στους υπόλοιπους αθλητές μας:
Ο Παππαδόπουλος Γιώργος έφτασε στην 8άδα. Oι Σεσές, Κουραμπάς, Πατρινός Σπύρος αποκλείστηκαν στους 16, όπως και ο Κορδάτος senior, ο οποίος έκανε πάρα πολύ καλή εμφάνιση (1ος στον όμιλο!) αφήνοντας υποσχέσεις για ακόμη καλύτερη συνέχεια. Ο Σταμόκωστας αποκλείστηκε στα μπαράζ και οι Μπαρτζής, Κρικέλης και Σιούλας Λάμπρος στον όμιλο. Ο Λάμπρος έφτασε στην τετράδα του περιφερειακού.

Δείτε στο κανάλι μας OlympiaClubSubbuteo στο YouTube τον τελικό Μπέης - Παππάς  σε HD!



Εδώ, μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα του IO (αρχείο excel) .

No comments: