Tuesday, April 10, 2012

Σεσές ο Σατελάρχης! (ή ο δολοφόνος χτυπάει πάντα 2 φορές)

Δεύτερο συνεχόμενο International Satellite από τον Κώστα Σεσέ που δείχνει πως η κλήση του στην εθνική μόνο τυχαία δεν ήταν!!!

Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά. Στο τελευταίο Satellite της χρονιάς (7-8 Απριλίου) είχαμε:

Ατομικό Βετεράνων:
Η Ολύμπια συμμετείχε με τέσσερεις (4) παίκτες: Καστελάνος, Κουραμπάς, Παπαδόπουλος, Σορώτος. 
Οι Καστελάνος και Σορώτος έμειναν στους ομίλους. Ο Παπαδόπουλος μετά από ένα κλειστό ημιτελικό αποκλείστηκε από το Σταματόπουλο στα πέναλτυ (1-1 κ.α.). Ο Κουραμπάς έφτασε μέχρι τον τελικό όπου έχασε πιο δύσκολα από ότι λέει το τελικό 0-2.

Ατομικό Open:
Η Ολύμπια συμμετείχε με επτά (7) παίκτες: Καστελάνος, Κορδάτος (senior), Κουραμπάς, Σεσές, Σιούλας, Σορώτος, Σταμοκώστας. Οι Κορδάτος, Σιούλας και Σορώτος έμειναν στους ομίλους με όχι και πολύ βατές κληρώσεις είναι η αλήθεια. Ο Καστελάνος αποκλείστηκε στα μπαράζ για την 8αδα. Ο Μπαρτζής αποκλείστηκε στην 8αδα. Ο Σταμοκώστας αποκλείστηικε στην 8άδα από τον μετέπειτα νικητή Σέσε στα πέναλτυ (2-2 κ.α.). Ο Σέσες έκανε το repeat στις κατακτήσεις Satellite, νικώντας στον τελικο τον Βλασσόπουλο Γ. με το καθαρό 4-0 (δεύτερη 4αρα σε τελικό!). Συγχαρητήρια CC!

Oμαδικό:
Στο ομαδικό τουρνουά του Σάββατο η ομάδα μας συμμετείχε με τρεις (3) ομάδες αποτελούμενες από τους παρακάτω δεκαπέντε (15) παίκτες:
Ολύμπια Α: Σεσές (προπονητής), Παπαδόπουλος, Παππάς, Πατρινός Σπ., Σταμοκώστας 
Ολύμπια Β: Κουραμπάς (προπονητής), Καστελάνος, Μπαρτζής, Πατρινός Σπ., Σιούλας Στ.
Ολύμπια Γ: Κρικέλης (προπονητής), Κορδάτος, Κούρτης, Ματσόπουλος, Σορώτος 
Η Ολύμπια Γ έμεινε στους ομίλους με μια ιδιαίτερα ενθαρυντική εμφάνιση με την πρώτη ομάδα των Λάιονς (4-0 αλλά με 3 ήττες στο γκολ), ενώ με Πομπλαδόρες και Γλυφάδα είχε ήττες χωρίς όμως ανάλογη εμφάνιση. Η Ολύμπια Β πέρασε στην 4αδα όπως συνηθίζει σε Satellites (ενίοτε και σε ΙΟ ή GP) αλλά εκεί έχασε με άνεση από τους Λάιονς 0-3. Καλή η 4αδα, όχι αποτυχία η μη συμμετοχή στον τελικό, αλλά έπρεπε να είναι πιο ανταγωνιστική στον ημιτελικό. 
Η Ολύμπια Α έφτασε μέχρι τον τελικό αφού απέκλεισε τους Πομπλαδόρες σε ένα "επεισοδιακό" ημιτελικό που κρίθηκε στον ξαφνικό θάνατο (2-2 κανονικός αγώνας) με γκολ του Παππά και στον τελικό έχασε 1-2 από τους Λάιονς. Χωρίς να ειναι αποτυχία η συμμετοχή στον τελικό, μόνο η κατάκτηση ενός Satellite μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία για την (πλήρη) Ολύμπια Α

Σύντομα θα  βρείτε εδώ τα αποτελέσματα αναλυτικά.

No comments: