Tuesday, April 30, 2013

Κάθε χρόνο πιο ψηλά!

Στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Ελλάδος 2012-2013 η ΟΛΥΜΠΙΑ συμμετείχε με δύο ομάδες. Η πρώτη ομάδα αποτελούμενη από τους Καστελάνο, Μαυρομήτρο, Παπαδόπουλο, Πατρινό Σπ., Σεσέ, Σταμοκώστα, έκανε την καλύτερη πορεία στην ιστορία της, με το εντυπωσιακό 10 νίκες και 1 ήττα σε 11 αγώνες, και ισοβάθμησε στην πρώτη θέση της τελικής κατάταξης με την ομάδα τον Φάλκονς. Διεκδίκησε το πρωτάθλημα σε αγώνα μπαράζ, δυστυχώς όμως δεν μπορέσε να επαναλάβει την νίκη της κανονικής περιόδου.

Παρά την πικρή γεύση ότι χάσαμε το πρωτάθλημα στην ισοβαθμία, οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα πρέπει να μας χαροποιούν για την συνέχεια μιας και κάθε χρόνο η ομάδα δείχνει να γίνεται καλύτερη:
2010: 5η , 2011: 4η , 2012: 3η , 2013: 2η και όλοι περιμένουμε το 2014!


Η δεύτερη ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑ αποτελούμενη από τους Αγγελόπουλο, Ζαρογιάννη, Κορδάτο, Ματσόπουλο, Ξιφαρά, Πατρινός Δ., Σιούλα Στ., Σορώτο, Ψαραδέλλη, έκανε εκπληκτική εμφάνιση κατακτώντας την 5η θέση πίσω από τους τέσσερις διεκδικητές του τίτλου και πάνω από πρώτες ομάδες όπως η Γλυφάδα με 20 χρόνια ιστορία στο χώρο του subbuteo, όπως η Blade που πέρσι είχε κερδίσει την συμμετοχή της στο Europa League, δείχνοντας πως η ομάδα έχει μέλλον και βάθος.

ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ!!!

Μεγάλα μπράβο επίσης στην ομάδα μας που είχε και την εποπτεία της διοργάνωση της δεύτερης ημερίδας του Πρωταθλήματος.

Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και την τελική βαθμολογία.

No comments: