Sunday, November 6, 2016

CHAMPIONS LEAGUE / EUROPA LEAGUE - ROME 29-30.10.2016

Το Σαββατοκύριακο 29-30 Οκτωβρίου η OLYMPIA συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό που διεξήχθη στην Ρώμη.

Η ομάδα μας αποτελούμενη από τους Κορδάτο Κώστα, Καστελλάνο Αντώνη, Πατρινό Σπύρο, Σεσέ Κώστα και Σταμοκώστα Κώστα, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις και με 1 νίκη, ROCHEFORT T.S. (ΒΕΛΓΙΟ) και 2 ισοπαλίες, BORMLA (ΜΑΛΤΑ) – ASCOLI (ΙΤΑΛΙΑ), κατάφερε να προκριθεί αήττητη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Champions League και στις 16 καλύτερες ομάδες!!


 Στον όμιλο του Champions League, με 2 ήττες από MATTERSBURG (ΑΥΣΤΡΙΑ) – NAPOLI (ΙΤΑΛΙΑ) και με 1 νίκη επί του ROYAL (ΑΥΣΤΡΙΑ) τερματίσαμε στην 3η θέση και δεν καταφέραμε να περάσουμε στην 8άδα.

OLYMPIA CS - CKAMPIOS' LEAGUE 2016
Στον πιο σημαντικό αγώνα κατάταξης η ομάδα μας έπαιξε με την PERUGIA (ΙΤΑΛΙΑ) παίρνοντας την πρόκριση για την 12άδα!!

Στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 9 – 12 η ομάδα μας έκανε δύο ήττες από ROMA (ΙΤΑΛΙΑ) - ROYAL (ΑΥΣΤΡΙΑ), κατακτώντας την 12η θέση.


Η πορεία της ομάδας μας κρίνεται ικανοποιητική αφού πρωταρχικός μας στόχος ήταν να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League, κατατάσσοντας την ομάδα μας στην ελίτ του επιτραπέζιου ποδοσφαίρου!!

Η 11η θέση πέρσι και η 12η θέση φέτος επιβεβαιώνει ότι 14η θέση της ομάδας μας στην Παγκόσμια Κατάταξη μόνο τυχαία δεν είναι. 


Αναλυτικά τα αποτελεσματα εδώ.

No comments: