Monday, May 1, 2017

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2016 - 2017

Το Σαββατοκύριακο 22-23 Απριλίου 2017 διεξήχθη ο δεύτερος γύρος του ομαδικού πρωταθλήματος Ελλάδος.

Την Κυριακή διεξήχθη η Α’ κατηγορία.

Η ομάδα μας αποτελούμενη από τους Αγγελόπουλο Βασίλη, Γενιτσαρόπουλο Γιώργο, Καστελλάνο Αντώνη, Πατρινό Σπύρο, Σεσέ Κώστα, Σταμοκώστα Κώστα, πραγματοποίησε καλύτερο Β’ γύρο σε σχέση με τον Α’ γύρο (3-3-1) και με 5 νίκες, 2 ήττες, κατετάγη στην 3η θέση της βαθμολογίας εξασφαλίζοντας για άλλη μία χρονιά την συμμετοχή της στο Champions League που φέτος θα διεξαχθεί 28, 29 Οκτώβριου 2017 στο Rochefort (Belgium).

Μία 3η θέση, που εκτός ότι μας δίνει το εισιτήριο για το Champions League, δεν μας ικανοποιεί μιας και θέλαμε κάτι παραπάνω από την περσινή χρονιά. 


OLYMPIA A'
Το Σάββατο διεξήχθη η Β’ κατηγορία.

Η Β’ ομάδα μας αποτελούμενη από τους Γκόγκο Θανάση, Κορδάτο Κώστα, Κρικέλη Στέφανο, Ματσόπουλο Στέλιο, Πατρινό Δημήτρη, Σιούλα Σταύρο,

πραγματοποίησε καλύτερο Β’ γύρο σε σχέση με τον Α’ γύρο (6-2-1) και με 6 νίκες, 3 ισοπαλίες, κατέκτησε το Πρωτάθλημα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!!
Ένα Πρωτάθλημα που κατακτήθηκε πιο δύσκολα από την περσινή χρονιά, επιβεβαιώνοντας όμως και φέτος ότι η ομάδα αποτελείτε από αθλητές αξίας ομάδας Α’ κατηγορίας!!

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η OLYMPIA CS Β’ είναι η καλύτερη Β’ ομάδα στην Παγκόσμια κατάταξη!!

Συγχαρητήρια στους Πρωταθλητές, Βλαστό Αντώνη, Γκόγκο Θανάση, Κορδάτο Κώστα, Κούρτη Δημήτρη, Κρικέλη Στέφανο, Ματσόπουλο Στέλιο, Πατρινό Δημήτρη, Σιούλα Σταύρο. 



ΟΛΥΜΠΙΑ Β' - ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Όλα τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

No comments: