Sunday, October 3, 2010

Τεχνόπολις Table Soccer Event 2-3 Οκτωβρίου 2010

Αυτό το σαββατοκύριακο κάποιοι σύλλογοι που ασχολούνται με τα παιχνίδια-σκεψης στρατηγικής είτε επιτραπέζια είτε ηλεκτρονικά ανέλαβαν την πρωτοβουλία να κάνουν στην τεχνόπολις στο Γκάζι ένα event. 
Οι άνθρωποι αυτοί με πολύ τρέξιμο κατάφεραν να αναλάβουν την διεξαγωγή πρωταθλήματος FIFA 2011, κάνοντας και το ανάλογο promotion στην νέα έκδοση του παιγνιδιού μαζί με ένα άλλο πολεμικό παιγνίδι που όμως είναι πολύ γλωσσοδέτης . Ταυτόχρονα διεξήγαγαν αγώνες άλλων επιτραπέζιων παιγνιδιών σκέψης και στρατηγικής και μας ζήτησαν να παρουσιάσουμε το επιτραπέζιο ποδόσφαιρο. Εμείς έχοντας την εμπειρία από την προηγούμενη παρουσίαση στο Γκόλντεν χολ αναλάβαμε να βοηθήσουμε και εμφανιστήκαμε εκεί. 
Έχοντας εξαίρετη συνεργασία από την προηγούμενη φορά από την total Soccer τους είπαμε αν θέλουν να προβάλλουμε πάλι το παιχνίδι τους και αυτοί επιβράβευσαν την άψογη συνεργασία μας με μια χορηγία στην ομάδα μας. 
Τους είμαστε υπόχρεοι και θεωρούμε τιμή μας που μας εμπιστεύονται. Και όσο βλέπουν σε μας την ασίγαστη και άδολη αγάπη μας για το ίδιο το παιγνίδι, πιστεύουμε ότι θα έχουν όλη μας την προσπάθεια ώστε να τους βοηθήσουμε να ξαναζωντανέψουν το παιγνίδι στην αγορά όπως την δεκαετία 80-90. 
Εμείς κάνουμε αυτό που μας αρέσει (να διαδίδουμε το παιγνίδι) και αυτό όπως φαίνεται αρέσει και σε αυτούς. Και αρέσει σε πολύ κόσμο όπως φάνηκε και σήμερα πρώτη μέρα της εκδήλωσης στο γκάζι. 
Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από μια ακόμη υπενθύμιση στην ευρεία μάζα ότι υπάρχει ακόμα ζωντανό και διαθέσιμο στα μαγαζιά πάλι το επιτραπέζιο ποδόσφαιρο και όλοι μπορούν να το ξαναβάλουν στο σπίτι τους και να το χαρίσουν οι παλιοί νοσταλγοί στα παιδιά τους
Picture 094 Picture 091 03102010096 03102010095 Picture 092 Picture 093

No comments: