Tuesday, October 5, 2010

Τεχνόπολις Total Soccer συνέχεια

Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους του επιτραπέζιου ποδόσφαιρου. Μέσα στον ερχόμενο μηνά στα ράφια των παιχνιδιάρικων και όχι μονό θα βρίσκονται η νέες συσκευασίες του Total Soccer με πρώτη και καλύτερη το ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ  ΑΕΚ-ΠΑΟ. Όλα τα αυθεντικά διαφημιστικά λογότυπα των εμφανίσεων, σηματάκια σε κάλτσες, σορτσάκια μπρος πίσω, περιβραχιόνια στους αρχηγούς με νούμερα όλα κομπλέ. Μαζί έρχονται το ντέρμπι της Ισπανίας  Ρέαλ και Μπάρτσα οι κόκκινοι διάβολοι του Μάντσεστερ και οι 3 κορυφαίες ιταλικές ομάδες μιλαν ιντερ και γιουβεντους, με αυθεντικές εμφανίσεις να τις πιεις στο ποτήρι. Νομίζω ότι οι μπαμπάδες και οι συλλέκτες βρήκαν τον μπελά τους.
Επιπλέον για τους φίλους που θέλουν να έχουν αγωνιστικές προδιαγραφές υψηλού επίπεδου από τις ομάδες τοταλ σοκερ μπορούν να έρθουν στην λέσχη μας να περάσουμε εντελώς δωρεάν ειδικό βερνίκι στις βάσεις τους ώστε να τρέχουν ανεξάντλητα σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου.
Total Soccer Technopolis event Total Soccer Technopolis event ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΦΙΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ Total Soccer Technopolis event Total Soccer Technopolis event  Total Soccer Technopolis event  ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Total Soccer Technopolis event Total Soccer Technopolis event Total Soccer Technopolis event Total Soccer Technopolis event ΜΙΚΡΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Total Soccer Technopolis event
Photos by PATERAKI MARIA

No comments: