Tuesday, January 11, 2011

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ

Το Σαββατοκύριακο στις 11/12 –11-2010 η ομάδα της Ολύμπια επανέλαβε την περσινή της παγκόσμια πρωτοτυπία. Συμμετείχε ταυτόχρονα σε δυο διεθνή τουρνουά αποδεικνύοντας στους πάντες ότι η αγάπη για το παιγνίδι δεν έχει σύνορα και φραγμούς. Μάλιστα φέτος η ανάγκη για παρουσία στην Μαδρίτη ήταν επιτακτική ανάγκη μιας και ο χορηγός μας η εταιρεία ΤΟΤΑL SOCCER έχει έδρα την Ισπανία και η διοργάνωση στην Μαδρίτη ήταν υπό την δική της αιγίδα. Και θέλαμε να τους τιμήσουμε με την παρουσία μας.
Μάλιστα το συγκεκριμένο ταξίδι ήταν και το βάπτισμα του πυρός και για τα 5 παιδιά που πάτησαν την Ιβηρική χερσόνησο. Τον Στέφανο τον Κρικέλη τον Στέλιο τον Ματσόπουλο τον Χάρη τον Τσεκούρα τον Νικόλα τον Γεωργίου και τον Δημήτρη  τον Κούρτη που μάλιστα για αυτόν ήταν και το γαμήλιο ταξίδι του. Δεν είχαν ξανασυμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά του εξωτερικού και μάλιστα όλοι τους είναι νεόκοποι στον χώρο του επιτραπέζιου ποδόσφαιρου.
Και όμως η παρουσία τους ήταν υπέρ του δέοντος ενθαρρυντική μιας και σχεδόν όλοι πέρασαν την φάση των ομίλων στο ατομικό και έμειναν έξω στην διάφορα τερμάτων στο ομαδικό. Κέρδισαν εμπειρίες και τις εντυπώσεις.
Την δια ώρα στην Ελλάδα σε διεθνές τουρνουά μικρότερους βεληνεκούς η ομάδα μας συμμετείχε στο ομαδικό με δυο ομάδες και η πρώτη επικράτησε σχετικά εύκολα κατακτώντας την πρώτη θέση. Στο ατομικό της οπών ο Σπύρος ο Πατρινός έφτασε στον τελικό και ο Κώστας ο Σεσές στον ημιτελικό και στην βετεράνων ο Δημήτρης ο Μαυρομήτρος επικράτησε όλων των αντιπάλων του κατακτώντας το τρόπαιο.
Ήταν ομολογουμένως ένα πολύ επιτυχημένο Σαββατοκύριακο και το όνομα της Ολύμπια ακούστηκε από την ανατολική άκρη έως την δυτική άκρη της Μεσόγειου. Και αν οι καιροί είναι δύσκολοι ήδη σκαλίζουμε τα καλεντάρια της παγκόσμιας ομοσπονδίας και τις αεροπορικές προσφορές για να δώσουμε το πάρων και σε αλλά διεθνή τουρνουά.

No comments: