Thursday, January 20, 2011

Ενα κλαμπ στη θεσσαλονικη γεννιεται

Το τηλεφωνο χτυπα ως συνηθως.
- τον κο Κωστα παρακαλω;
η αρχικη ερωτηση εχει ηδη δωσει το στιγμα της. Σουμπουτειστας απο το παρελθον απο τους δεκαδες καθε εβδομαδα που βρισκουν το τηλεφωνο μου στο σαιτ και παιρνουν με νοσταλγια και καημο να ακουσουν οτι ζει ο βασιλιας των παιχνιδιων.
- ο ιδιος. Σε τι μπορω να σας βοηθησω αν και μαντευω οτι με πηρατε για το σουμπουτεο. 
Και ευθυς λυνεται η γλωσσα των αρχικα διστακτικων συνομιλητων.

η συνομιλια σχεδον παντα μακροσκελης. θελουν να μαθουν τα παντα. Για το σουμπουτεο για τον διαδοχο του το τοταλ σοκερ για τις βασεις που δεν κανουν φαλτσακι πια για τα βιντεακια στο γιου-τιουμπ που τα παικτακια τρεχουν σαν τρελα.

Ο προτελευταιος που πηρε ηταν ενας Σαλονικιος. Ουτε ξερω ποσες φορες επεσε η γραμμη. Ανενδοτος ομως να λυγισει ξαναπηρε και ξαναπηρε.Τα εμαθε ολα απο το τηλεφωνο. Δεν κρατιοταν και ηθελε το νοου χαοου για την κατασκευη γηπεδου. Τον ειδα ζεστο και τον ρωτησα αν θελει να δωσω το τηλεφωνο του στο μελλον σε αλλους σαλονικιους γιατι οπως με ρωτησε δεν ηξερε πολλα καρντασια που να παιζουν.

Ο Θεος πρεπει να τρωει πολλη μπουγατσα και να γυροβολαει στα λαδαδικα και εισακουσε τον καημο του κοσμου της Σαλονικης. Την επομενη μερα ξαναχτυπαει το τηλεφωνο και ενας αλλος Σαλονικιος ηθελε πληροφοριες. Οταν με ρωτησε αν υπαρχει κανενα κλαμπ επανω αδραξα την ευκαιρια και του ειπα οτι εχω μιλησει και με αλλους Σαλονικιους και αν θελει να του δωσω τηλεφωνα. Του δινω το τηλεφωνο και του ειπα στην διαθεση του οτι θελησει.

Κανα διωρο αργοτερα θυμηθηκα οτι ο πρωτος Σαλονικιος ηταν Αρειανος και ο δευτερος Παοκτσης. Αν και ο δευτερος αυτο που με ρωτησε ηταν την ηλικια του πρωτου ειχα μια περιεργεια. Θα τον πηρε τελικα τηλεφωνο; Παιρνω τον πρωτο τον Αρειανο και τον ρωταω αν τον πηρε κανεις τηλεφωνο.
-Ναι Κωστα , με ειπε. Μαζι ειμαστε τωρα και πινουμε φραπεδακι και τα λεμε...
Μου επεσε το κινητο απο τα χερια.
-καλα ποτε προλαβατε, ρωτησα , αλλα αμεσως καταλαβα οτι ειχαν ηδη τακιμιασει.

Τελικα αυτο το ατιμο το παιγνιδι θα  καταφερει εναν αρειανο και εναν παοκτση να παιξουν φιλικο. Αλλα να κανουν και κλαμπ μαζι;
Τι αλλο θα δουν τα ματια μας.

Αντε παιδια καλοριζικοι και περιμενουμε και προσκληση. (απο τα τεμπη θα μας περιμενουν...)
Καλη τυχη Κοσμα και Παναγιωτη.

No comments: