Saturday, December 10, 2011

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ

Μετα την προσγειωση στο Μαλπενσα στα τελη οκτωβρη της 8μελους αποστολης τωρα νεα 5μελη αποστολη πεταξε για την Ιταλικη πολη. Με τρεις διαφορετικες πτησεις μαλιστα. Ενα πορφυρο σμηνος κατελαβε την πρωτευουσα του ιταλικου βορρα απο το πρωι της παρασκευης. Το αξιοσημειωτο ειναι οτι απο τους 5 που βρεθηκαν τωρα στα ιταλικα εδαφη μονο ενας ειχε παρει μερος και στην πρωτη 8 μελη αποστολη.

Ο Κωστας Σταμοκωστας ως κοουτς μαζι με τους πολυπειρους Σιουλα Σταυρο και Δημητρη Πατρινο πλαισιωμενοι απο τους παρθενους στα ευρωπαικα σαλονια Θαναση Μπαρτζη και Λαμπρο Σιουλα στελεχωνουν την ομαδα μας στο διεθνες αυτο ιστορικο τουρνουα.

Η ομαδα μας ετεθη επικεφαλης στην κληρωση καρπωνοντας τις καλες εμφανισεις στην διαρκεια των τελευταιων ετων και την υψηλη βαθμολογικη κατασταση στην παγκοσμια καταταξη. Αν και η στελεχωση της ομαδας δεν ειναι απο τους λεγομενους πρωτοκλασσατους εντουτοις οι βλεψεις ειναι υψηλες μια και το επιπεδο μεσα στην ομαδα ειναι ιδιαιτερα ανταγωνιστικο και δεδομενη η καλη χημεια μεταξυ των παικτων.
Μην ξεχναμε οτι η πρωτη μας ομαδα βρισκεται μεσα στις καλυτερες 25 ομαδες του κοσμου. Η δευτερη ομαδα μας βαθμολογικα ειναι η δευτερη καλυτερη δευτερη ομαδα του κοσμου και το ιδιο και η τριτη μας ομαδα. Ειναι η δευτερη καλυτερη τριτη ομαδα του κοσμου. Ποια πιο τρανη αποδειξη για την ανταποδοτικοτητα της οργανωμενης και γεματης αγαπης δουλειας που γινεται στους κολπους της ομαδας; Μεινετε συντονισμενοι για τα καλα νεα απο το ΜΙΛΑΝΟ.

By ΚΚ

No comments: