Saturday, December 17, 2011

MILAN EXPERIENCE

Αυτο το ταξιδι θα μεινει στους συμμετεχοντες αξεχαστο. Για τους παρθενους σουμπουτεικα πιονερους των ευρωπαικων τουρνουα Θ. Μπαρτζη και Λαμπρο Σιουλα ειναι αυτονοητος ο λογος. Παντα η μαγεια της νεας εμπειριας ειδικα οταν συνοδευεται με καλα αποτελεσματα και καλο κλιμα ειναι φαρος που οδηγει απο την ημερα της επιστροφης στην αναζητηση του επομενου ταξιδιου.

Για τον Σταμυ η αναμνηση του να κανει τον υπηρεσιακο προπονητη χωρις αγχος συνοδευεται απο μια μεγαλειωδη εμφανιση και σε ατομικο επιπεδο. Αποδειξη και η παρουσια του στην 8δα της οπεν κατηγοριας που αποκλειστηκε λογω αποχωρησης γιατι το αεροπλανο δεν ηταν διατεθειμενο να τον περιμενει...

Για τον Σταυρο Σιουλα ηταν μια ακομα εμπειρια γεματη πλακα και πειραγματα που επιβεβαιωσε οτι παροτι ειναι ενας αυθεντικος χομπιστας στο γηπεδο λυγισε καριεριστες παικτες με ονομα. Αφου καταφερε να φερει πισω στον χωρο τον ξαδερφο ολα τα αλλα ειναι μικροτερα επιτευγματα.
Τελος ο ατυχος Μητσακος Πατρινος που το ιταλικο κλιμα του επεσε βαρυ (και οι αγιοι που επικαλεστηκε λιγοι) λογω αδιαθεσιας δεν μπορεσε να παιξει στα προκριματικα της οπεν. Και ενω μετα συνηλθε και επαιξε με επιτυχια στο τουρνουα της παρηγοριας αποχωρησε και αυτος λογω της πτησης που δεν περιμενε, χανοντας ενα σιγουρο κυπελλο.
Η ομαδα μπηκε στην 8 αδα και αποκλειστηκε με ισοπαλια αλλα με ενα γκολ λιγοτερο στην διαφορα απο μια απο τις 8 κορυφαιες ιταλικες ομαδες της SERIE A ενω πρωτυτερα στον ομιλο των 5 περασε πρωτη! Τι και αν οι λεγομενοι βασικοι δεν ηταν παροντες, η ομαδα εχει φανελλα και πληθωρα αξιων παικτων.
Ολοι εχουν να πουν τα καλυτερα για την ιταλικη φιλοξενια των Μιλανεζων αλλα την επομενη φορα η πτηση της επιστροφης δεν θα ειναι κυριακη βραδυ.

By KK

No comments: